Prima pagină > D'ale mele, Funny, News, Not Funny > Sex a la „irealitatea”

Sex a la „irealitatea”

De plictiseala frunzaream site-urile de stiri si peste ce dau… „Top 10 legi sexuale ciudate din întreaga lume”. Nu-mi trecea prin cap ce aveam sa citesc…

„În Indonezia, bărbaţii  îşi pierd capul atât în faţa femeilor, cât şi după masturbare, la propriu. Este doar una dintre legile ciudate privitoare la sex care au fost elaborate de-a lungul timpului pe întreg mapamondul.

10. Majoritatea ţărilor din Orientul Mijlociu ascultă de următoare lege islamică: “După ce ai întreţinut relaţii sexuale cu un miel, este un păcat capital să-i mănânci carnea”.

9. În Liban, bărbaţilor li se permite prin lege să facă sex cu animale, însă acestea trebuie să fie de sex feminin. Amorul cu animale de sex masculine se pedepseşte prin condamnarea la moarte.

8. În Bahrain, un doctorii de sex masculin pot examina organele genitale ale unei femei, însă nu au voie să le privească în mod direct în timpul consultaţiei. Ei sunt nevoiţi să le analizeze cu ajutorul unor oglinzi.

7. Musulmanii n-au voie să se uite la organele genitale ale unui cadavru. Legea este valabilă şi antreprenorilor de pompe funebre, astfel că organele genitale ale cadavrelor trebuie acoperite întotdeauna cu cărămizi sau cu bucăţi de lemn.

6. În Indonezia, masturbarea se pedepseşte prin decapitare.

5. În insula Guam, există bărbaţi a căror meserie constă în dezvirginare fecioarelor, care îi plătesc pentru serviciile aduse. Motivul este că, potrivit legii din Guam, femeile n-au voie să se căsătorească dacă sunt virgine.

4. În Hong Kong, soţiile au dreptul legal de a-şi ucide soţii adulterini, dar numai dacă le pun capăt zilelor cu mâinile goale. Pe de altă parte, amantele bărbaţilor pot fi ucise în orice chip imaginabil.

3. În Cali, Columbia, mamele mireselor asistă la scenele de amor din dormitor în noaptea nunţii.

2. În Santa Cruz, Bolivia, este ilegal ca un bărbat să facă sex cu o femeie şi cu fiica ei în acelaşi timp.

1. În Maryland, comercializarea prezervativelor cu ajutorul aparatelor automate, cu o singură excepţie: dacă automatele sunt plasate în locuri în care se vând şi băuturi alcoolice.”

Sursa: Realitatea.net

Reclame
 1. Sasha
  30/08/10 la 13:41

  So funny! =))

 2. feminia
  31/08/10 la 09:51

  1. În Maryland, comercializarea prezervativelor cu ajutorul aparatelor automate, cu o singură excepţie: dacă automatele sunt plasate în locuri în care se vând şi băuturi alcoolice.”

  Propozitia asta nu are nicio logica. Lipseste verbul.

  • 31/08/10 la 19:50

   Daca „irealitatea” isi face de cap… Si unde mai pui ca au cele mai mari salarii din presa…

 3. 01/09/10 la 11:03

  punctul 8 mi se pare culmea prostiei…..de parca oglinzile alea schimba imaginea

 4. 09/09/10 la 00:17

  Mai era una in nu stiu ce stat in US. Aveau o lege care spunea ca n-ai voie sa faci sex fara sosete in picioare.

  PS: scriind „.. nu stiu in ce…” mi-am adus aminte o melodie din copilarie pe care o tot fredonam. Rog nu radeti. 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=u69QmX68Mhk

  • 09/09/10 la 11:03

   Da… e buna melodia 🙂

 5. 21/09/10 la 15:09

  Wow this was a great post.. I’ m enjoying it.. good resource

 1. No trackbacks yet.
Comentariile sunt închise.
%d blogeri au apreciat asta: