Prima pagină > D'ale mele, News, Not Funny, Pamflet, Politica > O tara a tuturor, dar mai mult a nimanui!

O tara a tuturor, dar mai mult a nimanui!

Incep sa cred ca nu toti oamenii ar trebui sa aiba drept de vot. Si ma conving de acest lucru de fiecare data cand la patru, sau cinci ani, stampila este pusa oriunde din lipsa de interes.

Sunt suparata pe romani. Sunt suparata pentru ca nu si-au faut timp macar 5 minute sa deschida ochii. Nu s-au gandit ca pentru urmatorii 5 ani copiii lor termina liceul sau facultatea si nu au un loc de munca. Nu si-au facut timp sa se gandeasca daca in viitorii 5 ani vor avea loc la gradinita sa-si inscrie odrasla, sau daca vor apuca ziua cand vor fi pensionari… poate va fi prea tarziu pentru ei.

Sunt suparata ca nu ati inteles in ce consta referundumul. V-ati grabit sa usurati din parlamentari fara sa tineti cont de faptul ca ei sunt singurii care pot aduce investitori si singurii care pot creea locuri de munca.


Sunt suparata ca ati ales un presedinte care isi face de cap in tara asta. A facut sa dispara flota romana, ne-a jucat o piesa foarte proasta cu jurnalistii rapiti in Irak, unde noi, romanii am fost spectatorii. Fratele lui isi face de cap printre dosare de armament si altele in timp ce “protejata” lui manuia 2 ministere.

Peste 5 ani, cand veti avea constiinta incarcata, iar mana patata de sangele cu care ati pus stampila de vot, sa nu va intoarceti catre noi!

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: