Prima pagină > Caternica, News, Pamflet > Braila de azi

Braila de azi

Una din cele mai vechi si mai celebre strazi din Braila este Strada Republicii(fosta strada Regala). Pe o buna portiune din ea, municipalitatea a inchis circulatia autoturismelor in speranta de a face loc teraselor si restaurantelor. Surpriza! Chiria impusa de municipalitate este mult prea mare, iar agentii economici s-au orientat tot spre faleza Dunarii, unde profitul de sezon este garantat.

Un alt motiv pentru care terasele nu au invadat Strada Republicii este sustinut de deseurile depozitate (unde credeti?) in cladiri. Da! Exact in incinta unor locuinte de stat abandonate, sau foste spatii de alimentatie publica, hoteluri, chioscuri, etc!

P1010507P1010504

P1010505P1010506

Sunt de parere ca atunci cand faci o treaba, o faci pana la capat! Pai daca ai inchis strada, ai schimbat dalele de piatra, ai pus bancute si felinare, ai montat politisti comunitari la toate colturile, reabiliteaza frate si cladirile!

Si raspunsul il simt cum vine: ” a… pai stai asa… cladirile sunt vechi, fac parte din patrimoniu, tre’ sa cerem voie ministerului… etc!”

Pai atunci asteptati fratilor mult si bine! Sa vina altcineva sa faca curat in ograda voastra!

%d blogeri au apreciat asta: