Prima pagină > News > Dunarea si-a luat din nou tributul

Dunarea si-a luat din nou tributul

Inca o data strigam INCOMPETENTA!

Un tanar de 18 ani si-a pierdut viata astazi in timp ce inota la malul Dunarii.

David P. in varsta de 18 ani, a plecat de la scoala impreuna cu un coleg de clasa pentru a se scalda cateva minute in apa Dunarii. Din pacate, cateva minute au fost suficiente pentru ca tanarul sa fie prins de un curent si tras la fund.

A apucat sa strige dupa ajutor, insa colegul lui de clasa il privea disperat, pentru ca el nu stia sa inoate.3687826

Un tanar care se plimba in zona a sarit repede in ajutor, insa a fost prea tarziu. Trupul baiatului nu a mai iesit la suprafata.

Tragedia s-a produs la ora 11.40. De atunci s-au dat zeci de telefoane la 112 in speranta ca nu este prea tarziu. Din pacate am fost mai mult decat dezamagiti. Abia la ora 13.10 a venit un prim echipaj al Politiei de Frontiera. Deja era prea tarziu. La cateva minute au aparut si lucratori din cadru ISU.

De scafandrii nici nu se punea problema, mama baiatului fiind informata ca trebuie sa scoata ceva bani din buzunar daca doreste cautari „eficiente”.

In continuare am asistat uimiti la actiunile presupusilor salvatori. Pe o salupa gonflabila, 4 barbati aruncau ancora in apa, in diferite locatii in speranta ca trupul lui David se va prinde si va iesi la suprafata.

Urmeaza ca pe parcursul zilei, scafandrii sa intre in apa si sa verifice daca nu cumva, baiatul a fost dus de curent pe fundul unui vapor aflat in apropiere.

Am fost alaturi de o mama disperata, colegi si rude, care au asteptat mai bine de o ora si jumatate interventia organelor abilitate. Nu pot sa zic decat: Daca era copilul meu, muream cu ei de gat!

David P. era elev al liceului „Panait Cerna” din Braila. Urma sa sustina bacalaureatul si primise chiar si o bursa de studii in SUA.

Este al doilea caz de acest gen care s-a produs azi in Braila!

Anunțuri
Categorii:News Etichete:, ,
 1. Crina
  10/06/09 la 16:57

  Dumnezeu sa-l ierte!
  E incredibil ce se intampla!

 2. Alinush
  10/06/09 la 18:22

  L-am cunoscut pe David. Nu ma asteptam sa scrie cineva despre el azi. Vroiam sa iau maine ziarele.
  Imi pare foarte rau, asa de tanar, ce nenorocire poate fi asupra familiei
  Dumnezeu sa-l ierte!

 3. 12/06/09 la 17:55

  Dumnezeu sa il primeasca in paza poate era prea bun pentru lumea in care traia… Domnul l-a luat intr-o lume mai buna. Acum ne priveste de sus…

 1. No trackbacks yet.
Comentariile sunt închise.
%d blogeri au apreciat asta: