Prima pagină > Funny, News, Pamflet, Politica > E politica cea mai mare zdreanta?

E politica cea mai mare zdreanta?

Multi ar spune… “taci ca-ti place”. Asa este, imi place, mai   ales cand culeg roadele…ca toti altii din breasla mea.

065

Totul se rezuma la bani. Ce sa mai vorbim. Mass-media   sustine pe ala care da mai mult. Electoratul voteaza de    foame…si povestea continua la nesfarsit.   Intrebarea este… “se merita?”.   Se merita dragi candidati sa aruncati sute de milioane, zeci de   nopti nedormite, atacuri mai mult sau mai putin legale, mai   mult sau mai putin “de bun simt”?   Aceasta strategie demagogica prinde de minune. Electoratul e   in extaz. Pungi cu alimente, cadouri in plicuri bine sigilate, si   chiar interventii la nivel inalt.

Si totusi… pe cine alegem?

Pe ala care da mai mult? Pe ala  care ne este bagat pe gat cu forta de mass-media? Pe ala care  ne promite luna de pe cer, cu toate ca nu face diferenta intre o  planeta si un satelit?  158

Votam parasutati? Votam fosti edili care au adus orasul   intr-o stare deplorabila? Votam tineri entuziasti care abia   adulmeca gustul si mirosul oaselor de ros? Votam tinere   domnite care cred ca pot face din Romania, un stat cu adevarat european?   Votam pensionari, fosti militari sau arhitecti unsi cu toate   alifiile? Votam aceeasi parlamentari care ne-au   ingropat de tot iubitul nostru targ de alta data?

292 Sper ca nu am uitat pe nimeni…am incercat sincer sa gasesc   un candidat pe care sa pun stampila fara nici cea mai mica   retinere. Din pacate initiativa mea a esuat. M-as fi votat pe   mine…daca as fi candidat si totusi nu m-ar lasa constiinta de   simpla fatuca sa intru in aceasta jungla a nemerniciilor.   Va lasa constiinta sa votati?


Reclame
  1. 06/06/09 la 11:08

    Se duce PE si ne scuipa-n cap si de acolo… Si noi cu gurita deschisa… hap-hap…

  1. No trackbacks yet.
Comentariile sunt închise.
%d blogeri au apreciat asta: