Prima pagină > Cartier > Brigada C Records

Brigada C Records


Brigada”C”Records este defapt studioul personal al Trupei Cartier.
Pentru a ajuta si alte trupe locale, sa renunte la „trenul spre Bucuresti” pentru a inregistra piese, a le masteriza, sau pur si simplu a-si procura negative, Trupa Cartier va ofera acum serviciile studioului Brigada”C”Records.
Avand la dispozitie aparatura profesionala, Brigada”C” va ofera garantia unei calitati superioare altor studiouri locale, la preturi mai mult decat rezonabile.
Printre serviciile oferite de Brigada”C” se numara: inregistrari voce, masterizari si negative la o calitate superioara.
La momentul actual, baietii de la Brigada”C”Records lucreaza la 2 proiecte foarte importante. Unul dintre acestea este albumul 3 al Trupei Cartier.
Dupa cum ne-au obisnuit in ultimii 3 ani, la fiecare sfarsit de sezon estival, trupa a lansat pe piata cate un nou album. De aceasta data albumul 3 va fi produs 100% de baieti, chiar in studioul Brigada”C”Records.
Cel de-al doilea proiect este tot un album, surpriza as putea spune pentru multi dintre fanii trupei. Este vorba de albumul solo al lui Blondu’.
Nu va faceti griji, Trupa Cartier nu s-a destramat si nici nu se va destrama.
Sunt sigura ca proiectul solo al lui Blondu va fi gustat de catre fani cu aceeasi intensitate cu care au fost primite si celelalte albume ale Trupei Cartier.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul http://www.trupacartier.go.ro /sectiuneaSTUDIO.

Enjoy!

Anunțuri
Categorii:Cartier Etichete:
%d blogeri au apreciat asta: